Na het succes van vorig jaren bundelen normaal gezien de horeca-zaken aan het Vredesplein en dj's van het Heistse uitgangsleven van de jaren 80&90, en de nieuwe dj helden op donderdag 26 december de krachten om het goede doel te steunen. Proper drinkwaterputten in Cambodja.

Een aantal dj's uit de jaren 80 en 90, toen Heist nog een vijftal discotheken telde, en de nieuwe generatie draaien tijdens het evenement normaal in Den Hosp, 't Hoekske, De Oude Ketel, 't Pleintje en winterbar Moose. Maar dit jaar draaien ze op RADIO CHRISTINA .

Elke discotheek van weleer herleeft in de styl van muziek. Enkele klinkende namen die deelnemen aan de reünie zijn Dolle Jo, Bart Smolders, Raf Verelst, Patje de Fox, David Truyers, Milano, Filip Decibel, DJ Tone, Sam van de Vonder, Gerd van Lede, DJ DATIX, DJ Henky

Als tegenprestatie voor de optredens van de oudgediende dj-coryfeeën en de jonge helden schenken normaal de deelnemende horecazaken elk een waterput, dit jaar zal dat met een inzameling via onze FB pagina gebeuren Het feest gaat van start om 19u op RADIO Christina .

https://christina.be/nl/christina-home/#modal 

https://www.facebook.com/crazykroegentocht/